vrijdag 20 mei 2016

even voorstellen!

Heel graag willen we jullie ons nieuwtje vertellen.... de Buurtbongerd heeft een heuse zitmaaier aangeschaft! 

De Stichting heeft daarvoor een tijdlang gespaard. Misschien weet u bijvoorbeeld nog de statiegeld actie bij de Albert Heijn? Een maand geleden kwam er een prachtige aanbieding voor een goede zitmaaier op ons pad. We hebben toen in een ruime straal rond de Buurtbongerd geflyerd om deze buitenkans onder de aandacht te brengen. Wat waren we verrast door het grote aantal donaties wat toen binnenkwam! 

Vijf buren boden vervolgens aan het nog openstaande bedrag renteloos aan de Stichting te lenen. Tja, en toen was één en één twee; we hebben de knoop doorgehakt! Die voorfinanciering zullen we de komende tijd natuurlijk wel terug moeten betalen. We hopen op sponsoring en doen ook zelf ons best om op andere manieren inkomsten te vergaren.


De zitmaaier heeft vandeweek zijn eerste rondje in de Buurtbongerd gemaakt. En voor een oplettende voorbijganger... de Buurtbongerd ziet er uit om door een ringetje te halen! Waar we zo blij mee zijn is dat de taak van het maaien nu verdeeld kan worden over meerdere schouders. En dat dat niet tegen dovemansoren is gezegd bewijzen de volgende foto's ;-)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten